søndag 31. januar 2010

Karibien bak vår rygg

Klar ferdig kanal!

Inne i slusa på Mirafloressiden. Antoine hjalp oss med tauene.

Tøff tøff tøff.. Her kapper vi om å komme frem til siste slusa. Vi kom med i neste runde begge to!

Losen og Liva


Her sitter jeg, på en pizzaplass med Internett. Spiser spagetti med Liva i fanget, OG skriver blogg. I Panama City! Vi kom ut av Panamakanalen i går formiddag, og ligger nå på svai rett utenfor byen. For et kick å komme til den andre siden! Karibien er bak vår rygg. Nå starter det VIRKELIG:) Vi har et stort hav foran oss, og det skal vi krysse. Kjempespennende!

Det er søndag og vi så for oss en slapp-av-dag. Men så "ramla" Kleng over ei båtmesse, og hvor hvor mye bedre er det vel ikke å finne tusen ting på en plass, enn å løpe tusen steder for å finne en ting? Tog du han? Det har gått en del tid med underveis til å leite etter saker og ting, og sånn blir det vel fremover også. Men akkurat nå sitter altså vi damene her og passer på det som faller ned når Kleng løper forbi. Harpun, snorkelmasker og finner, solbriller, wax og stæsj til å stase opp båten med osv.

En deilig og ganske effektiv dag!

Bildene over er fra reisen gjennom kanalen:)

Anne

6 kommentarer:

 1. Jodå, dette høyrest ikkje ringt ut! Gildt å lesa og sjå koss det går. Steinvor og dei var på pizza-besøk på laurdag då de passerte siste slusa før Panama, så me var inne på webcam-sida og heia dykk gjennom! Og det hjalp typeligvis!

  Her har snøen breidd på seg eit nytt teppe, så det er fint og kvitt igjen. Gildt med vekesvis med skikkelig vinter på desse kantar!

  Ha det godt!

  SvarSlett
 2. Hei og hopp!!
  Her i nord har vi hatt dager med 25 minus! Vi, som er glad i vinter og snøen, har likt kulda, men for Victors del har det vært i kaldeste laget! Han er ikke så glad i så mange minus--Nico derimot bryr seg lite om kuldegradene..
  Ellers går livet sin vante gang! Ingolf reiser ut på havet (nordsjøen vel og merke) igjen snart, og da går vi 2 uker i møte uten herren i huset.. Men det er vi jo vant til, så det er jo bare en del av hverdagen!
  Kiri, bikkja, derimot passer godt på oss når far i huset er borte--og sier ifra hvis noen uvedkommede rasler i hagen vår;)
  Har dere ofte itankene, og syns spesielt Anne, er tøff, som har lagt seg ut som seiler på de 7 hav! Hun har da aldri vært noen båtjente, så vidt meg bekjent!Haha!
  Vel, har hatt så lyst å besøke dere på deres ferd, men det får vi komme tilbake til!
  Ha en flott uke videre--ja for ikke å snakke om de neste ÅRENE, på de 7 hav!

  SvarSlett
 3. Så arti med fans gjennom slusa!!! Dere får bare fortsette å heie oss frem, så kommer vi nok hjem en dag også! :)

  Sjikkelig vinter der nord høres jo deilig ut! Synd at vi ikke kan godte oss over å slippe slaps og gråvær.. ;)Vi får bare nyte uten å skryte - hoho :)

  Alt godt!
  Anne

  SvarSlett
 4. Gleder meg over at harpun og maske no er anskaffa og klar til bruk. Reknar med storfangsten vert dokumenter med bilder på bloggen. Håper det er varmare i vatnet enn sist me dykka saman Kleng. God veke til alle mann.

  SvarSlett
 5. Endelig ska e følg dåkk!
  Dåkk e så drestig at e får gåshud berre e ser bildan. men e e ikkje sterk på havet... :)
  Bi nok ikkkje sjøsjuk, men e e REIDD!!!

  Jaja , Guds fred på land og hav tell dåkk alle tre! God tur videre.... spent å sjå videre! Karlot hælsa! Klemmz fra Gunnlaug

  SvarSlett
 6. Ingenting galt med vatnet. Og ja, nå er utstyret også på plass. Då er det berre eigenskapane som manglar. Men dei kjem. Fisken fryktar meg!

  SvarSlett